Sos. Pantelimon, nr. 6-8, București 0761 102 433

Echipa performanta orientata catre rezultate

Tehno Art Solution detine peste 20 de ani de experienta profesionala in domeniu iar rata de promovabilitate este de 98%. Salile de curs sunt dotate cu mobilier modern, imprimanta, videoproiector, ecarn de proiectie, sitem audio, wi-fi, aer conditionat.
Prin cursurile pe care le organizam ne dorim sa ridicam nivelul de competenta profesionala si sa crestem productivitatea la locul de munca. Pentru a veni in ajutorul companiei pe care o reprezentati, am conceput un sistem de reduceri si programe de fidelitate.

Veti fi ghidati in tainele meseriei pe care o alegeti de persoane bine pregatite, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate. Impreuna cu acestia noi am stabilit un sistem modern de predare a partii teoretice, bazat pe interactivitate, aplicatii si exercitii. Activitatea de practica se desfasoara tot sub indrumarea formatorilor, la sediul firmelor partenere.

Unitate protejata click aici
Seriozitate si calitate

Seriozitate si calitate

Cursurile noastre sunt autorizate de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA) si avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Punem foarte mult accent pe imbinarea interactiva a teoriei si a practicii, asigurandu-ne ca toti cursantii nostri asimileaza cu usurinta informatiile noi.

Varietate si flexibilitate

Varietate si flexibilitate

Organizam cursuri de calificare, perfectionare si specializare, cursuri nonformale si evaluarea competentelor (doar testare) pentru cei care au experienta in domeniu.

Cursurile noastre se pot desfasura online, la sediul nostru, la sediul beneficiarului sau in toate orasele din tara, pentru un numar minim de 10 persoane.

Angajament si responsabilitate

Angajament si responsabilitate

Va punem la dispozitie toate rechizitele, consumabilele, echipamentele si materialele necesare pentru pregatirea teoretica si practica la cel mai inalt nivel.

Ne asiguram ca toti cursantii nostri acumuleaza cunostinte avansate prin metode si procedee moderne, necesare pentru realizarea activitatilor profesionale.

Rezultate si sustinere

Rezultate si sustinere

Avem o rata foarte mare de promovabilitate – 98%, datorata implicarii formatorilor nostri si a experientei profesionale de peste 20 de ani in domeniu.

Suntem alaturi de persoanele cu handicap, sustinand angajarea lor.